Interaction of moisture content and fat
content on puffing properties of
expanded-product from native rice starch
Rossaporn Jiamjariyatam 1,* and Suriya Atiwittaporn2
1 Department of Home Economics, Faculty of Science, Srinakharinwirot University, Sukhumvit 23, Bangkok 10110, Thailand.
2 Department of Applied Science, Home Economics Program, Bansomdej chaopraya Rajabhat University, 1061Isaraphab 15 Rd. Dhonburi, Bangkok 10600, Thailand.
* Corresponding author, e-mail: [email protected]
การวิจัยเรื่องนี้เป็นการวิจัยเชิงทดลอง เพื่อศึกษาเกี่ยวกับปฏิกิริยาของปริมาณความชื้น และปริมาณไขมันที่มีต่อผลิตภัณฑ์อาหารที่ทำจากแป้งข้าวเจ้า เพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์อาหาร เช่น ขนมปังที่มีความกรอบ และพองฟู
ศึกษารายละเอียดของการทดลอง และข้อค้นพบได้ในวารสาร Food and Applied Bioscience Journal
Rossaporn Jiamjariyatam and Suriya Atiwittaporn. (2016). “ Interaction of
Moisture content and fat content on puffing properties of
expanded-product from native rice starch” Food and Applied
Bioscience Journal. 4(3) : 116–125
วารสารวิชาการ Food and Applied Bioscience Journal
ลิงค์ที่เข้าถึงได้ https://www.tci-thaijo.org/index.php/fabjournal/article/view/78300
View Fullscreen